Lille Dekorations trallebænk til stuen

Dekorations trallebænk til stuen – 1.200 kr.

Trallebænk til stuen

En dekorations trallebænk til stuen et et musthave i et hvert nordisk hjem. Hvis du står og mangler noget rustikt interiør, som kan sætte et nordisk præg på din stue, så bør du anskaffe dig en trallebænk. Det er et et bæredygtigt og organisk interiør, der er lavet af traller fra byggebranchen.

Patineret trallebænk

Den grålige patinering giver et meget unikt skandinavisk look, der kan kombineres med alskens tæpper og puder, hvis man vil bruge det som bænk til at sidde på Du kan dog også bruge det som en dekoration til din stue, til opbevaring af dine bøger eller til stille planter på.

Dekorationsbænk

Kombiner din trallebænk med rustikke møbler

Når du er i færd med at indrette din stue behøver du ikke stoppe ved en trallebænk. Fortsæt det rustikke look med et beton bord eller en beton taburet. Det er et meget elegant møbel, der er giver noget robust, men enkelt til din stue. Du kan bruge det som sofabord med tilhørende skammel eller bruge det på terrassen til sommer.

Trallebænke til alle typer af hjem

Det er trods sin vægt let at flytte rundt på i den forstand at det passer til mange forskellige typer hjem. Beton borde og skamler er overfladebehandlet så de ikke tager imod snavs og pletter. Derudover er de nemme at sætte sammen med planter, lanterner, vaser, fyrfadslys og anden brugskunst.

Scroll til toppen