Bord og bænkesæt

Bord og bænkesæt til haven – 4.500 kr

Bord og bænkesæt af traller

Et bord og bænkesæt af traller er det perfekte havemøbel til den danske sommer. For de fleste danskere betyder foråret”stor have dag”. Det er nu der skal hentes havemøbler fra skuret og ordnes græsplæne med mere. Det er besværligt at sætte havemøblerne frem og tilbage samt at rengøre dem hvert år. Derfor vil et bord og bænkesæt af traller være et fornuftigt køb. Traller er rustikke byggematerialer som er blevet brugt i byggebranchen i årtier og derfor er hærdet af vind og vejr. Dette gør dem til de perfekte materialer som havemøbler, da de kan stå ude året rundt.

Bord og bænkesæt til haven

Bæredygtighed er blevet et super moderne emne indenfor boliginteriør. Det er især affektionsværdien i at vide de møbler man har købt har en historie med sig. Derudover mindsker man spild ved at genbruge materialer fra byggepladsen.

Bord og bænkesæt af traller

Havebord og havebænk af traller

Du kan selv bestemme længden og højden på dine trallebænke. Dog er maks længden 220cm. Siddehøjden er på 45cm og en typisk højde på et spisebord er 70cm. Dybden på trallerne kan fås i 36cm og i 48cm. Trallerne kommer i forskellige nuancer og bærer præg af det de er blevet brugt til. Er de blevet brugt af murerfirmaer vil de ofte være lysere end hvis de har været brugt af et almindeligt stillads firma, da der vil være mørtel. I og med trallerne har været brugt i byggebranchen vil nogle have brugsmærker efter dette form af savemærker eller maling.

Havemøbler af bæredygtige materialer

Trallemøbler er lavet af organisk og bæredygtigt materiale og er let at sammensætte med andet rustikt interiør. Du kan komme hynder på som dækker hele siddefladen. Sammensæt trallemøblerne med nogle farverige blomster for at få et mere nordisk look. Du kan komme en glasplade på bordet for at gøre det mere stabilt at sætte glas og tallerkner på.
Kombiner det rustikke med en vinreol af paller og fuldend det nordiske look.

Scroll til toppen