Bord og tænkesæt af traller

Bord bænkesæt med ryglæn – 5.500 kr

Bord og bænkesæt med ryglæn af traller

Sommeren i Danmark, kan være meget svingende. Det kan være besværligt og tungt at slæbe sine havemøbler ud fra skuret og sætte dem pænt op, hvis vejret ikke er med os. Derfor er et bord tænkesæt af traller et rigtig godt valg til det danske klima. Trallebænkene har ryglæn, de er gode at sidde på, der er plads til mange, og det ser flot ud.

Bord og bænke sæt af genbrugstræ med ryglæn

Med et bord tænkesæt af traller behøver du ikke sætte dine møbler frem og tilbage. Traller kan stå ude i alt slags vejr da de er blevet brugt af stillads arbejdere og murere igennem adskillige årtier. De tilegner sig kun en flottere og mere grålig patinering af lidt regn og slud.

Trallebord og tænkesæt

Trallemøbler til haven med ryglæn

Derudover er trallemøbler også organiske og bæredygtige møbler, der er lette at dekorere med puder og tæpper. Netop bæredygtighed er en opadgående trend indenfor møbelindustrien da man prøver at genbruge materialer til brug af møbler. Hvis bænkene skal være i fuld længde for at få maksimalt antal sidde pladser vil der være plads til ca. 3-4 på hver bænk.

Mangler du mere plads kan du evt. kombinere dit bordbænkesæt med nogle flotte rustikke tralle taburetter. På den måde kan der sidde en med ved hver bordende. Mangler du også et sted til at sætte dine fade med mad og dine tallerkner på, kan du sammensætte bordbænkesættet med et Rustikt lille havebord..

Scroll til toppen