Bord og tænkesæt af traller

Bæredygtige borde og bænke

Raw Circle går ind for genbrug. Derfor får vi alle vores traller fra stilladspladser og murerfirmaer. Vi laver møbler af brugte stillads traller i et råt og rustikt design med patina.

Alle vores bænke er håndlavet og af bæredygtige materialer.

Vi skære vores bænke i smig, da det giver de flotteste samlinger og et mere æstetisk finish. Når vi har samlet bænkene sætter vi understivere på for at støtte vinklen, så bænken bliver mere stabil.

Kan trallebænke stå udenfor?

Det at trallerne har været i brug i adskillige år, bidrager til en grålig patinering af træet og giver det et råt og rustikt look. Derudover behøver træet ikke overfladebehandling, da de har stået ude i alt slags vejr på et stillads.

Når bænkene er samlet giver vi dem en håndslibning for at fjerne eventuelle splinter, der måtte forekomme. vi forsøger efter bedste evne at slibe kanterne for at få de flotteste samlinger.

Alle traller er forskellige, og der er derfor ikke en tralle der er ens.  Alle traller vil have præg af brugen i stillads branchen. Nogle traller vil have skrift på, andre vil have mørtel på, dog sørger vi for at overfladerne er så ensartede som muligt.

Rustikke nordiske møbler af genbrugstræ

Trallemøbler er et smukt interiør i et hvert nordisk hjem og kan bruges både som sofabord, pynte bænk og TV møbel. Det er et praktisk møbel fordi du kan anvende det både inde og ude. Du kan bruge den samme bænk du havde stående på terrassen i sommers som bænk til dit spisebord om vinteren.

Scroll til toppen