Altan møbler af traller

Altanmøbler af traller – Fra 750 kr.

Altan møbler af traller

Altan møbler af traller er det perfekte nordiske interiør. Plads er noget mange kan nikke genkendende til at mangle på deres altaner. Inde i byen er altanerne som oftest meget små og derfor skal man give sig god tid til at overveje, hvilke møbler, man gerne vil have til at stå derude. Her kan trallebænke være et godt alternativ til et sødt cafesæt. En tralle giver altanen et nordisk præg med et rustikt look og er med til at pifte den lidt op og gøre altanen anderledes end så mange andres.

Rustikke altanmøbler

Du kan selv bestemme størrelsen på dine bænke, men det vil være super smart, at have et trallebord, der er lavere end trallebænken. På den måde kan du skubbe trallebordet ind under bænken, når du er færdig med at læse din avis og drikke din kaffe. Sådan frigør du mere plads, men har muligheden for at smidde fødderne op, når det passer dig.

Trallebænke altan

Trallebænke som dekoration

Du kan også bruge trallebænkene som dekorationsborde til blomster og planter eller lanterner, når du er færdig med at sidde på dem. Det er jo et super flot møbel at have stående.

Altan møbler

Scroll til toppen